Reis veilig met ons!

Stad Transfers

Altijd en overal, Top Taxi Kortrijk

Welcome to Top Taxi Kortrijk 

Je eerste keuze voor rondleidingen door de stad

Ben je op zoek naar een betrouwbare en handige manier om van Kortrijk naar andere steden in België te reizen? Kijk dan niet verder dan Top Taxi Kortrijk! Bij Top Taxi Kortrijk begrijpen we het belang van probleemloos vervoer wanneer je reist tussen steden. Of je nu op weg bent naar Brussel, Antwerpen, Gent of een andere bestemming in België, bij ons zit je goed. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u veilig en op tijd op uw bestemming aankomt, zodat u kunt ontspannen en genieten van de reis.Long Distance

Waarom kiezen voor Top Taxi Kortrijk?

Betrouwbaarheid: Met Top Taxi Kortrijk kan je altijd rekenen op een stipte en efficiënte service. Wij geven uw tijd voorrang en zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming bent.

Comfort: Onze vloot van goed onderhouden voertuigen biedt een comfortabele en plezierige rit. Leun achterover, ontspan en geniet van de reis met Top Taxi Kortrijk.

Veiligheid: Uw veiligheid is onze topprioriteit. Onze ervaren chauffeurs houden zich aan strikte veiligheidsprotocollen om een veilige reis voor alle passagiers te garanderen.

Betaalbaarheid: Geniet van scherpe tarieven zonder in te boeten op kwaliteit. Bij Top Taxi Kortrijk geloven we in het bieden van waar voor je geld.

Onze vloot

TOP TAXI KORTRIJK 

Toyota Corolla Hibrid